Meesterlijk schrijnwerk op maat zoals u dat van een stielman als BK Construction mag verwachten 

0483 46 88 51 Contacteer mij

Een uniek meubelstuk

Zoekt u een specifiek meubel maar vindt u in de handel niets dat echt naar uw smaak is? Dan is BK Construction dé oplossing want een schrijnwerker kan wonderen doen.

Ik ben heel bedreven in de creatie van houten meubels, voor binnen en buiten en voor elk doeleinde. Een eettafel, een cd-rek, een boeken- of schoenenkast, een lavabomeubel op maat … u zegt het maar. Op basis van uw aanwijzingen teken ik een ontwerp uit en stel ik u de mogelijke uitvoeringen voor. U heeft de keuze tussen verschillende houtsoorten: den, eik, meranti, acajou. U vindt vast iets dat mooi in uw interieur past.

Maar ook voor ogenschijnlijke details ben ik uw man. Denk aan een vensterbank of een schoorsteentablet in dezelfde houtsoort als uw meubels. Zij maken het plaatje helemaal af: uw interieur vormt zo een harmonieus geheel.

Maatkasten voor uw dressing

Wilt u de ruimtebenutting van uw keuken herbekijken? Of heeft u altijd van een dressing gedroomd? Ook daarvoor kunt u bij mij terecht. Met mijn knowhow én geoefend oog voor efficiëntie en precisie help ik u bij de (her)inrichting van elke ruimte in uw huis. Met de combinatie van uw prioriteiten en mijn ervaring komen we samen tot een nieuwe praktische invulling van uw bureau, berging, badkamer, keuken of dressing.

In mijn atelier beschik ik over alle nodige houtbewerkingsmachines om uw project volgens de regels van de kunst uit te voeren. Vanaf het gedetailleerd ontwerp over de productie tot de montage. Na het schrijnwerk zorg ik voor de professionele plaatsing van uw maatkasten en een op en top verzorgde afwerking. Uw nieuwe keuken of dressing is meteen instapklaar.

Voor alle schrijnwerk op maat bent u bij BK Construction aan het juiste adres. Contacteer me gerust voor meer info of een gratis offerte!

Contacteer mij